Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky
Žehlička funguje k mojej spokojnosti, je akurát do ruky aj jej hmotnosť vyhovuje. Bledomodrá farba je výborná, lebo vidím v nej hladinu vody na naparovanie. Odporúčam.
- Oveľa rýchlejšie žehlenie
- Skvelý výkon
- Šikovný do ruky
- pomer cena vs. kvalita - OK
používa sa obyčajná voda, kvalitný výkon, pohodlná manipulácia, automatické vypnutie, dobrý design, overená značka, máme takú už niekoľko rokov, odvápňujem ju v dlhých časových úsekoch octovou vodou
Tefal FV 5737 E0
Pridané: 22. januára 2023
(naposledy upravené 22. januára 2023)
Zakúpený v T.S.BOHEMIA a.s.
- Zehlicka nie je tazka, pre mna velka vyhoda.
- Vykon a naparovanie
- Lahka manipulacia
- Dosah žehličky na väčšiu vzdialenosť.
Zo žehličky pri obrateni na stranu vyteká voda. Ináč funguje dobre. Základňa drží na žehlička aj keď nie je zaaretovaná. Pri použití bez nej ju pri dvihani žehličky treba pridržať. Povrch žehliacej časti je kvalitný.
Nahradí parný generátor
Žehlí sa s ňou dobré. Je ťažšia, netreba toľko tlačiť.
- rychlo sa zohreje
- dobra para
- zatial nic
Spokojnost. Ma to vela pary. Zehli dobre. Nadrzka na vodu by mohla byt vecsia, ale asi to technicky nie je mozne.
Na to že žehlička stojí 100€ tak by som čakal lepšiu kvalitu spracovania. Prišla poškriabaná a podľa mna aj zle zložená, keďže skoro všade trčia ostré hrany. Ale asi je určená na východný trh takže sa tomu ani nečudujem.
Až na tie škrabance a ostré hrany žehlička žehlí super.
Žehlička je krásna mamine sa páčila , žehlička je síce ťažšia ale inak je s ňou mamina spokojná
Za tu cenu, skvely vyrobok. Lahko sa zehli.
- Ľahká a skladná.
- Žehliaca plocha má ostré nerovnosti (zle nanesený teflón), ktoré môžu spôsobiť zatrhnutie žehlenej látky.
- Otočný regulátor spína ohrev žehliacej plochy až v jednej štvrtine otočenia. Teplota sa teda nedá regulovať plynule.
- veľký objem nádoby na vodu
- zvuková signalizácia pri nedostatku vody
- váhou ľahká žehlička
- žehlička nespáli tkaninu ani keď ju necháte položenú na odeve
váhou ľahká žehlička, ktorú netreba odkladať do zvislej polohy aby ste neprepálili žehlenú tkaninu, tým pádom dokážu žehlenie zvládnuť aj menšie deti ...
- Rýchly ohrev,dĺžka kábla,bezpečnostná výbava
- ETA overená česká značka
- spoľahlivosť
- Kvalita a životnosť
- Rychlo sa zahreje
- Dobre klze po obleceni
- Automaticke vypinanie
- Funkcia odvapnovania
Fajn žehlička a ešte je aj pekna
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »