Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky
- Hlavne naparovanie
- Ľahšia hmotnosť výrobku do ruky
- Rýchlosť žehlenia
S radosťou som vyskúšala novú žehličku Braun TextStyle 9 SI 9270 WH. Novú žehličku som si zaobstarala po 13 rokoch, keď stará prestáva fungovať a bola som milo prekvapená z inovácie tohto nenahraditeľného pomocníka na vypranú bielizeň. Krásne naparuje, kedy ide regulovať silu pary a nový dizajn ľahko kĺže po všetkých kúskoch bielizne.
- žehli pekne
- pekne klzká plocha
- okrem úrovne pary nič nenastavujem
- použila som zatiaľ raz, na nič som teda zatiaľ neprišla
Kombinácia čiernej s červenou nie je moja obľúbená, na žehličke to pre mňa ale asi nie je to najdôležitejšie. Preferujem funkčnosť. Inak sa dobre drží, nemám výhrady. Plocha mi pripadá super klzká, nikde sa nazdrháva, hlučnosť primeraná. Teplotu nemusím nastavovať, takže ani netriedim prádlo, žehlička zvládne všetko.
- staršie ženy chcú len suchú žehličku, aspoň z nej nekvapká, tak ako z mojej a potom to ešte raz suším
- Rýchle nahriatie žehliacich plôch
- Žehlí spoľahlivo
- Krásny dizajn
- Jednoduchá manipulácia
Žehlička TextStyle 9 ma milo prekvapila svojim veľmi rýchlym nahriatím. Oproti starej pôvodnej žehličke teraz môžem žehliť bielizeň prakticky ihneď a bez čakania. Žehlička má krásny dizajn, jednoducho sa s ňou manipuluje a bielizeň ľahko a rýchlo žehlí. Najväčším prekvapením pre mňa je to, že na veľmi malý stupeň zahriatia vyžehlí tričko, ktoré som predtým musela žehliť so starou žehličkou na stredné nastavenie. Výkon je teda naozaj nášľapaný, čo som vôbec nečakala. Tento výrobok jednoznačne odporúčam.
- po par zehleniach funguje ako ma, zatial som nic nepripalil
- snad len trochu vyssia hmotnost
- Ľahké žehlenie
- Ľahká manipulácia
- Jednoduché plnenie vodou
Žehlička Braun TexStyle 9 SI 9281 BK je perfektná, ľahko jazdí po žehlenom oblečení, oblečenie je veľmi rýchlo vyžehlené. Jednoduchá manipulácia, ľahko sa do nej vlieva voda, nevylieva sa z nej. Teplota sa ľahko nastavuje. Som s ňou veľmi spokojná. Dizajnovo vyzerá veľmi dobre.
- Rýchlosť nahriatia
- Kvalita žehlenia
- Veľká žehliaca plocha
- Používanie kohútikovej vody
- Trochu ťažšia do ruky
Naozaj som nadšená, žehlička má oveľa väčšiu žehliacu plochu ako moja predchádzajúca "Braunka", je príjemná do ruky, veľmi rýchlo sa nahreje, nikde ani kvapka a čo je parádne, že sa nemusí používať destilovaná voda, ale stačí kohútiková. My tu máme bohužiaľ vodu veľmi tvrdú, tak radšej nalejem prefiltrovanú. Dobre sa do nádržky aj nalieva vďaka veľkému otvoru. Pekný vzhľad je čerešnička na torte.
- Spracovanie
- Príjemne sa s ňou žehlí
- Nič som nezistil
Kvalita spracovania je na dosť vysokej úrovni a aj vzhľadovo vyzerá pekne. Žehlenie s Braun TexStyle 9 SI 9281 BK sa stáva radosťou. Počas chvíľky mám vyžehlený celý kôš na bielizeň a ešte sa dá povedať, že ma to aj baví. Za seba môžem len a len odporučiť. A cena skutočne zodpovedá kvalite.
- lacna
- naparovanie seka
Blbne naparovanie, raz vobec nejde niekedy az po 5-6 minutach zacalo parit .neskor zacala voda vytekat pri zehleni . Striekanie vody uplne strieka az niekde mimo zehlenia-treba ju naklonit
Produkt bol vybraný podľa dostupných a mne vyhovujúcich parametrov.
- automatické vypnutie
- dlhší kábel
- rýchle nahriatie
- materiál žehliacej plochy
- bez nastavovania teploty
S žehličkou Braun TextStyle 9 SI 9270 WH sa mi žehlilo skvele, je akurát do ruky, nie je ťažká, zahriatie počas chvíľky. Po bielizni krásne kĺzala, nemusela som nastavovať teplotu, čo je veľká výhoda. Vyžehlené behom chvíľky, má "silu", koncová špička je tvarovo perfektná na vrecká a iné záhyby. Dizajn skôr klasika, zaujímavá je žehliaca plocha, ktorá vyzerá, že má veľmi odolný povrch. Ďalšou veľkou výhodou je automatické vypnutie, nemusím sa báť, že zabudnem.
- Zehlenie jej ide
- Púšťa toľko pary koľko treba
- Na tockovu vodu a samo čistiaca, vysypeme len kameň, tak to je paráda
- Zatiaľ žiadna
Žehličku poznám, preto som si objednala presne túto. Dobre sa čistí a cenovo je tiež dobrá.
kvalitatívne a váhohovo veľmi prijateľný
- Ĺahká, dobre ovládateĺná, teším sa z nej
- Para, strašne veľa pary, ako by nevedel regulovať intenzitu, môžete dat eco, nastaviť jemnú tkaninu stále tak isto naparuje. Vertikálne mi teda nefungovalo vôbec.
Ide o osvedčený produkt, ktorý som používal niekoľko rokov a vyhovuje mojim potrebám.
Jednoducha a zaroven silna,,masinka"
- som spokojná
Kvalitný výrobok v dobrej cene.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]