Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky
Pomer ceny a kvality
Veľmi som spokojná kvalitná žehlička určite neľutujem jej zakúpenie
Výborný
- ľahká žehlička
- vypne sa sama pri 10 minútovej nečinnosti
Zatiaľ som spokojná, nemám ju ešte dlho. Ale prvé žehlenie bolo super.
- Úspora času
- Ergonomia
- Údržba
- iCare technológia
- V balení chýbal návod
S parným generátorom som veľmi spokojná, žehlenie je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Najväčší rozdiel je pri žehlení košieľ, ktoré sú krásne vyžehlené jedným ťahom. Generátor má dostatočne veľkú nádržku na vodu,ale celkovo nie je taký veľký a ťažký, ako som si myslela, nemusela som vymeniť pôvodnú žehliacu dosku za novú.
- Množstvo pary
- Rýchlosť žehlenia
- Vzhľad
- iCare technológia - nastavenie teploty podľa druhu materiálu
- Vertikálne aj horizontálne žehlenie
- Veľkosť
Posledný mesiac som sa učil s novým parným generátorom Braun. Musím povedať, že som bol prekvapený a nadšený. Doteraz som vždy mal možnosť žehliť len s bežnou žehličkou. Parný generátor je asi v každom ohľade lepší ako žehlička. Hlavnou výhodou je množstvo pary. V porovnaní s bežnou žehličkou je množstvo pary niekoľkonásobné, a preto je žehlenie jednoduchšie. Ľahšie sa žehlia aj hrubé materiály. Celkovo strávim žehlením menej času. To je za mňa veľké plus. Skvelou funkciou generátora je iCare technológia, ktorá sama upravuje teplotu podľa typu materiálu, takže sa nemusím o nič starať. Ďalšou výhodou je vertikálne žehlenie, môžem si položiť košeľu na vešiak a žehliť na ňom. Páči sa mi vzhľad generátora, čierna farba je skvelá. Možná nevýhoda sú rozmery oproti žehličke, generátor zaberá veľa miesta na žehliacej doske. Ale na druhej strane má generátor dostatočne veľkú nádržku na vodu. Takže ho môžem len odporučiť.
- hmotnosť žehličky
- ľahké čistenie
Parný generátor Braun CareStyle 5 IS 5249 BK sa u nás doma veľmi rýchlo zabýval. Vzhľadom na to, že nádržka na vodu zostáva stáť na žehliacej doske, samotná žehlička je o poznanie ľahšia a ľahšie sa s ňou manipuluje. Vďaka iCare technológii nie je nutné nastavovať teplotu a to vám spolu s výkonným parným rázom ušetrí veľa námahy a času stráveného žehlením.
- rýchle nahriatie
- žehlenie jedným ťahom
- jednoduchá manipulácia
- ľahučká žehlička
- veľmi horúca prívodná hadica
- celý generátor je príliš ťažký na bežnú (lacnejšiu) žehliacu dosku
Žehlenie s parným generátorom je hračka. Žehlička je behom chvíľky pripravená a oblečenie je väčšinou vyžehlené jedným ťahom. Skvelé je, že nemusíte riešiť reguláciu teploty. Trochu ma sklamalo, že vertikálne žehlenie funguje perfektne len na ľahších materiáloch, ale vlastne samotná rýchlosť žehlenia to vykompenzovala. So žehličkou sa ľahko pracuje a do generátora sa ľahko dolieva voda (a ľahko sa vylieva von). Zo začiatku ma vyľakala hadica, ktorá privádza paru - je veľmi horúca a neustále som ucukávala rukou, pretože som mala pocit, že som sa popálila. Spáleninu mi ale nikdy nespôsobila. Samotná žehlička je ľahká a pohodlná do ruky
- Výkon
- Veľká nádrž na vodu
- Zaberá viac miesta ako obyčajná žehlička
Výrobok spĺňa všetko, čo som od neho očakávala. Veľmi pohodlne sa drží, krásne kĺže po oblečení a je veľmi výkonný. V rodine s tromi deťmi je to obrovská pomoc v porovnaní s bežnou naparovacou žehličkou. O generátore som uvažovala už dlho a som rada, že ho konečne mám.
- Žehliaca schopnosť
- Rýchlosť žehlenia
- Použitie na jemné tkaniny
- Použitie vertikálne
- Nenašla som, snáď len doporučenie na vylievanie vody. Ale nedodržala som a ponechala ju vo vnútri generátoru
Parný generátor Braun CareStyle 5 IS 5249 BK ma príjemne prekvapil. Mám skúsenosti len so žehličkou a neverila som, že žehlenie s parným generátorom bude taký rozdiel. Žehlenie oblečenia je teraz radosť, nemusím zdvíhať ťažkú žehličku plnú vody a pritom s oveľa lepším žehliacim efektom. Vyskúšala som všetky tri stupne teploty, v podstate stačí aj na odolné tkaniny použiť najnižší stupeň a stále máte krásne vyžehlené oblečenie. Neverila som, že aj ľanovú košeľu, ktorú som predtým žehlila dlhé minúty, možno prebehnúť jedným ťahom. Som naozaj veľmi spokojná a odporúčam ju. Nenašla som žiadne negatíva
- Jednoduchosť nastavenia, ľahké žehlenie bez potreby použiť tlak na žehličku.
- Žiadny som zatiaľ nenašla
Žehlička splnila moje očakávanie. Ovláda sa veľmi jednoducho, nie je teba študovať dlhý návod. Po oblečení kĺže ľahko, ako smerom dopredu tak aj dozadu. Design žehličky je minimalistický, čo vítam, vyzerá pekne, elegantne. K príjemnému používaniu prispieva aj kábel na otočnom kĺbe, ktorý sa prispôsobuje smeru pohybu žehličky a nikde neprekáža.
- Ľahká
- Rychlé nahriatie
- príjemná žehliaca plocha
- Ľahké žehlenie vzad vďaka zakriveniu
- Úzka žehliaca špička
- Veľká nádržka na vodu
- Dlhý opletený kábel
- Kĺbové uchytenie kábelu
- Tmavá farba nádržky
- Hlučné naparovanie
- Sponka na uchytenie kábela k tyči na doske
Žehlička je ľahká, ľahko sa s ňou manipuluje a úzka žehliaca špička umožňuje presnejšie žehlenie malých vecí alebo detailov na oblečení. Rýchlo sa zahrieva, takže je skvelá na rýchle ranné prežehlenie :) Dlhý opletený napájací kábel s kĺbovým uchytením je skvelý. Avšak žehlička je pomerne hlučná. Otváranie nádržky je skôr pre ľavákov, mne ako pravákovi vôbec nevyhovuje.
- Okrúhla špička
- Voda neodkvapkáva, nerobí mokré škrvny
- Silný parný šok
- Šúčasťou nie je nádoba na vodu
- Iba obrázkový návod
Žehlička sa rýchlo zahrieva, množstvo pary je veľké, takže dobre žehlí aj „presušené“ oblečenie. Ovládanie je intuitívne. Nie je ťažká do ruky. Okrúhla špička sa o nič nezachytáva, žehlička sa po oblečení dobre pohybuje. Má krásny elegantný dizajn v čiernej farbe so zelenými akcentmi.
- Rýchle nahriatie
- Jednoduché žehlenie
- Ľahká a jednoduchá manipulácia
- Farebné prevedenie
- Keramický povrch
- Žiadne
Žehlenie s touto žehličkou je jedna báseň. Rýchlo sa zahrieva a má dlhý ohybný kábel. Keramický povrch žehličky zaručuje, že sa žehlička ľahko kĺže po oblečení. Je ľahká, ľahko sa s ňou manipuluje a vďaka parnému výkonu je ideálna na žehlenie akéhokoľvek druhu oblečenia. Má funkciu kropenia prádla, ale tú veľmi nevyužívam. Farebné prevedenie čierna so zelenou sa mi páči.
- jednoduché a rýchle žehlenie
- intenzita pary
- krásne kĺže po oblečení
- zatiaľ žiadne
Veľmi ľahko sa žehlí. Vyžehlí posteľnú bielizeň hneď na prvýkrát, nie je potrebné žehliť viacnásobne. Veľká nádržka na vodu a dostatočná šnúra. Pekný dizajn, kombinácia farieb. Príjemne sa drží a nie je príliš ťažká. Rýchlo sa nahrieva a nemusím meniť nastavenia žehličky pre každý materiál, len upravím intenzitu pary.
- Ovládateľnosť
- Dlhá šnúra
- Je trochu ťažšia
Žehlička je dizajnovo veľmi pekná, ovládanie žehličky je veľmi ľahké, hoci pre niekoho môže byť trochu ťažšia, ale mne osobne to nevadí. Oceňujem dlhý kábel , dobrú kĺzavosť žehličky a nastaviteľnosť pary. Perfektne vyžehlí každý roh oblečenia a nezanecháva žiadne odtlačky pri vysokej teplote na oblečení.
- klzkosť
- automatické vypnutie
- veľký otvor na napustenie vody
- pre niekoho vyššia hmotnosť
Používam žehličku Braun TexStyle 5 SI 5256 BL už mesiac a som nadšená. Žehlenie je rýchle a efektívne vďaka silnej pare a hladkej žehliacej ploche, ktorá dokonale kĺže po oblečení. Ergonomické ovládanie je intuitívne a bezpečné a funkcia automatického vypnutia je skvelým bonusom. Moderný dizajn je skvelým bonusom a kompaktné rozmery uľahčujú skladovanie. Táto žehlička prekonala moje očakávania a vrelo ju odporúčam každému, kto hľadá spoľahlivý nástroj na každodenné žehlenie.
- účinnosť, jednoduché ovládanie
- design
- trochu ťažšia žehlička
Žehlenie ide od ruky, žehlička je ťažšia a ľahko si poradí s oblečením. Ovláda sa skvele, žehlenie je veľmi efektívne, žehlička pekne kĺže po žehlenej bielizni. Návod na obsluhu som ani nepoužila, všetko som zvládla bez problémov. Naliala som do nej radšej vodu destilovanú, keďže máme tvrdú vodu a predchádzajúcu žehličku som poškodila vodným kameňom. Žehlička je veľmi elegantná, čierno-modrá kombinácia je vhodná aj do pánskej domácnosti. Som veľmi spokojná a môžem ju odporučiť.
- Funkcia anti drip
- Automatiské vypnutie
- Parný výkon vo zvislej aj vodorovnej polohe
- Funkcia odvápnenia
- 2 m dlhý kábel
- Ľahká a pohodlná do ruky
- Jediné z čoho mám obavy je tlačítko na prepínanie pary. Príde mi, že mohlo byť z pevnejšieho materálu. Ale to ukáže čas
Žehlička sa ľahko používa, je ľahká a vďaka parnému výkonu som mala vyžehlené rýchlejšie. Vďaka špicatej žehliacej ploche som sa dostala aj do záhybov, ktoré mi predtým robili problém. Prekvapila ma aj dôležitosť eko režimu žehličky pre úsporu energie,tiež naopak pre veľmi pokrčenú bielizeň turbo režim.
- Jednoduché ovládanie
- Presná špička
Design žehličky je štýlový a veľmi pekne a jednoducho spracovaný. Veľmi dobre kĺže po prádle a žehlí naozaj precízne a rýchlo. Ovládanie je klasické ako u všetkých žehličiek, takže sa nemusíte báť prepnúť na inú žehličku. Špička je navrhnutá tak, aby sa dostala do všetkých záhybov a pary je dostatok.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »