Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky
- super
- akuratna hmotnost
- rodicia maju predch generaciu. su s nou spokojni
- vyzera schopne, odolne
Mala lahka, nizky prikon, kupovana presne koli malej spotrebe. Zatial spokojnost.
- lahko sa pouziva
- Jednoduchá obsluha, kvalitne žehlí, odporúčam
- keramická žehliaca plocha
- veľký objem nádržky na vodu
- dlhý a otočný napájací kábel
- možnosť vertikálneho naparovania formou parného "šoku"
- AUTOMATICKÉ VYPNUTIE pri nečinnosti
Toto je moja už tretia kúpená žehlička identického modelu, mám ju už vyše 5 rokov a funguje bez problémov (ak ju nezhodíte a nepoškodí sa pádom...) Aktuálne som ju na základe vlastnej spokojnosti kúpila aj dcére a tiež potvrdzuje spokojnosť.
- Je to jediná dostupná klasická žehlička na trhu. Používala som ju dlho aj v minulosti, až kým sa mi na nej nepokazil termostat.
- Žehlička je nerezová, preto sa asi žehliaca plocha nezahreje do takej teploty, ako keď je plocha hliníková. Preto bavlnu musím žehliť na najvyššej možnej teplote. V porovnaní so staršou žehličkou rovnakého typu sa mi javí, že táto hreje ešte menej. Uvidím po dlhšom používaní, či to bude podstatný problém.
- Napriek tomu jej dávam prednosť. Nemám dobré skúsenosti s naparovacími žehličkami.
- Funguje dobre
bez návodu
- Philips-kvalita
Zatial v pohode...
- Krátka šnúra, slabý výkon
Žehličky značky Philips boli moje obľúbené, nabudúce vyskúšam radšej inú značku.
- Prosto úžasná. Prádlo krásne vyžehlené.
- Veľká nádobka na vodu, nemusíte ju tak často dolievať
- Dosť ťažká, na dlhé žehlenie neodporúčam
- Spokojnosť
- Vyskúšala. Super. Pekný dizajn, dobrý výkon. Aj obchod aj tovar super
Ok
- ľahký na používanie
- nízka hmotnosť
- vysoký výdaj pary
- nádržka na vodu 1,5 l
- skladný
- dobre vymyslené skladovanie káblov
- nie je potrebné nastavovať teplotu
- chce to trochu cviku, kým si človek zvykne :)
Bielizeň je ožehlená rýchlo a jednoducho.
Pri žehlení na konci jedného žehleného kúska je potrebné paru vypnúť a dožehliť bez nej - predídete tým zbytočnej pare - kvapkám vody naokolo.
Aj s touto žehličkou viete vyrobiť "jazvy" na látke tak úplný zázrak nečakajte :)
Za tú rýchlosť a jednoduchosť to určite stojí. Určite lepšia než parná žehlička, ktorú som mala.
Zatiaľ fajn, umiestnenie tlačidla na prídavnú paru je myslené dobre aj logicky(na spodnej strane rúčky), ale mne sa ho často podarí stlačiť nechcene, pri uchopení žehličky zo zvislej polohy. Ale to je iba o zvyku. Takže: žehlí dobre, hreje dobre, parí dobre. V ECO móde parí slabučko, ale stačí prepnúť páčku a je to OK. Zvislé parenie som ešte neskúšala. Som zvedavá ako bude fungovať to odvápňovanie, moja stará "filipska" to mala cez parenie, a po x-rokoch používania sa už celkom zaniesli.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »