Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky
- výborná žehlička
- nastaviteľný výkon pary
- netečie
- zakrivenie zadnej časti
pred tým som používal lacné žehličky 20 - 30€, všetky tiekli, a aj napriek regulácii stále vypúšťali rovnaké množstvo pary. Táto žehlička je perfektná. Nuž, na elektronike sa neoplatí šetriť. odporúčam všetkým.
žehlička je ľahká, dobre sa s ňou žehlí
- Pomerne malá nádržka
Žehližka z najvyššieho modelového radu, ktorá vás nesklame ani po technickej a ani po dizajnovej stránke.
Poznámka: Odtieň vínová sa vzťahuje hlavne na nádržku. Ostatné časti sú kombinované s pastelovou hnedou alebo miešaninou pastelovej hnedej a vínovej pričom prevláda zložka pastelová hnedá.
- Parametrovo aj funkčne veľmi dobrá žehlička
- Veľká (1,9 l) nádržka na vodu umožňuje dlhé žehlenie bez potreby dopĺňania
- Lacné vyhotovenie (celkový dizajn a detaily, farebné vyhotovenie, fóliové polepy na rukoväti, fóliové tlačítka, atď.)
Práve kvôli uvedeným negatívam som uvedenú žehličku (rada 95xx) vymenil za prakticky najvyššiu modelovú radu (GV98xx), ktorá nepoužíva tieto lacné riešenia a tým dizajn je neporovnateľne lepší (má normálne tlačítka, namiesto fólií má farebné plastové časti, plnší tvar podstatavca, riadenie a indikátory na rukoväti, farebná kombinácia). Jedinou nevýhodou je, že tieto vyššie modelové rady majú iba 1,2 l nádržku čo si vyžaduje dopĺňanie pri dlhšom žehlení.
Rychle naparovanie,velka nadržka
- ⁷
- Je to najlepšia žehlička na trhu !
Váha
- Funguje lepšie ako som čakala
- Dobrá cena
Kvalitny, lahký, jednoducho ovladatelny
- Trošku ťažšia.
Proste kvalita
odporúčammkj
- Pekný dizajn
- Málo kĺzavý povrch. Hoci má žehlička žehliaci povrch keramický, žehlí sa mi s ňou oveľa tažšie ako so žehličkou Tefal.
Ok
Vobec nezehli ako ani nezohrieva neodporucam katastrofa
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »